Bedrijfsinformatie en contact

Home  /  Bedrijfsinformatie en contact

Wonen en Hypotheek – particulieren en bedrijven

Advisering en bemiddeling in:

 • particuliere schade- en levensverzekeringen
 • bedrijfsverzekeringen
 • hypotheken
 • fiscale advisering en belastingaangiften.

Kamer van Koophandelnummer 58991654

BTW-nummer voor BTW- advies zonder bemiddeling en webshop  NL177262114B02.

 • Onze contactgegevens zijn:
 • Anna Boelensgaarde 10
 • 3824 BR  Amersfoort
 • Telefoon 033 – 711 5599
 • Noodgevallen 06 – 26 108 438
 • info@wonenenhypotheek.nl
 • WhatsApp 06 – 26 108 438

Wij zijn geregistreerd bij de AFM onder nummer vergunningsnummer 12042263 en zijn aangesloten bij Kifid onder nummer 300.015594. Onze beroepsaansprakelijkheid is verzekerd bij “De Vereende” middels de BAVAM-pool onder nummer 12.997.

Wij zijn onafhankelijk en nemen geen deel in andere ondernemingen, maar ook zijn er geen andere ondernemingen die deelnemen en/of belang hebben (middels financieringen e.d.) in onze onderneming.

Wij werken wel samen met zogenaamde serviceproviders die voor ons de inkoop en/of de back-office activiteiten doen, zoals Voogd en Voogd voor schadeverzekeringen en “De Financiële Makelaar”

Voogd en Voogd levert in ons geval de benodigde administratieve en vergelijkingssoftware voor schadeproducten. Wij betalen Voogd en Voogd voor het gebruik een maandelijkse fee hiervoor. Als volmacht verzorgen zij ook de aanstellingen bij de vele aangesloten verzekeraars, maken de deals voor scherpe tarieven en sluiten uit hun naam verzekeringen en doen de schadeafhandeling en polisafgifte en acceptatie namens de verzekeraars. Daarvoor krijgen ze van de verzekeraars een volmachtbeloning. Dat kan ook, omdat de verzekeraars dan zelf deze kosten niet heeft. Wij worden op schadeverzekeringen (behoudens  voor complexe producten,

De Financiële Makelaar is onze serviceprovider op het gebied van hypotheken. voor hypotheken en aanverwante of aan de hypotheekverbonden producten. Denk daarbij aan overlijdensverzekeringen, woonlastenbeschermers (verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid), maar ook een een notaris-, bankgarantie- en taxatieservice.

Contacten lopen altijd via ons en beide partijen zullen u dan ook altijd terug verwijzen naar ons als adviseur.

VERKEERSSCHADE

Gaat het om een verkeersschade, dan dient uw altijd het gestandaardiseerde Schade Aangifte Formulier (SAF) in te vullen (het bekende blauwe doordrukformulier voor autoschade) of dit te doen middels de App “Mobielschade Melden”. Dat kan alleen als beide partijen een mobiele telefoon bij zich hebben in verband met de ondertekening.  Zorg dat u altijd dit formulier vooringevuld in uw motorrijtuig heeft liggen, liefst met een kopie van de groene kaart erbij. Daar staan immers alle telefoonnummers op van de hulpdiensten en de gegevens van uw verzekeraar en tussenpersoon. Vul de voorzijde gezamenlijk in, onderteken het formulier beiden en neem beiden één deel van beide formulieren mee. Vul op uw gemak de achterzijde in en stuur een scan van de voor en achterzijde naar ons, bij voorkeur digitaal als PDF.

Tips: als er geen letsel is, noteer dan onmiddellijk de namen, telefoonnummers en kentekens van getuigen om u heen. Die kunt u namelijk nog wel eens nodig hebben. Vaak is het zo, dat als deze zien dat u met de tegenpartij de schade aan het regelen zijn, vertrekken van de plaats van de aanrijding en ze dan niet meer te achterhalen zijn.  Maak goede foto’s en/of video-opnamen van de schade en de verkeerssituatie en stuur deze mee met uw SAF.

OVERIGE SCHADEMELDINGEN

Heeft u uw verzekeringen bij ons lopen bij Voogd & Voogd, dan kunt u het beste uw schade melden via www.polismap.nl of met de Polismap-app in uw Playstore of Apple-Store (Gratis download). De schade wordt dan namelijk direct opgepakt door de serviceprovider. Verdere contacten over de schade zelf, dient u altijd via ons te laten lopen. Alleen tijds vakanties neemt de Service Provider dit van ons over.

Spring naar toolbar