Totaalrelaties

Uw eigen Persoonlijke Financieel Assistent i.p.v. hypotheekadviseur

Stel u heeft meerdere huisartsen. Dan moet u bij elke huisarts weer opnieuw uw gehele medische verleden op tafel leggen met het risico dat u daarbij iets vergeet. Stel u vergeet te melden dat u bepaalde medicijnen slikt. Dan loopt het risico dat uw arts medicijnen voorschrijft die wellicht niet samengaan met uw andere medicijnen. Nu kijkt de apotheker wel hierin mee, maar dan is er ondertussen wel kostbare tijd verloren gegaan.

Het is met uw financieel adviseur, liever gezegd, uw financiele coach of persoonlijke assistent, niet anders. Als deze op de hoogte is van uw gehele financiele huishouding en uw persoonlijke situatie, kan deze veel beter adviseren. En ook nog eens sneller. Bovendien hoeft u dan na verloop van tijd alleen maar even door te nemen wat er verandert is in uw situatie ten opzichte van het laatste contact en hoeft u niet opnieuw alle informatie op tafel te leggen.

Wij gaan een stapje verder in onze service dan alleen maar een hypotheek- of verzekerings-advies. Zo denken we pro-actief met u mee in heel veel andere financiele en fiscale vraagstukken. Maar ook met zaken als belastingaangifte, erfbelasting, schenkbelasting, toeslagen kunnen wij u helpen. Of u start een onderneming dan kunnen wij u ook op heel veel terreinen verder helpen. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze adviseur en kijk wat wij u te bieden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.