Totaalrelaties

Uw eigen Persoonlijk Financieel Assistent i.p.v. hypotheekadviseur

U heeft vast niet meerdere huisartsen waarbij u steeds opnieuw uw gehele medische verleden op tafel legt met het risico dat u daarbij iets vergeet. Dat zou wat zijn, u vergeet te melden dat u bepaalde medicijnen slikt en krijgt iets voorgeschreven dat hiermee niet samengaat. Nu kijkt de apotheker wel mee, maar dan is er ondertussen wel verwarring en gaat kostbare tijd verloren.

Met meerdere financieel adviseurs is het niet anders. Een Persoonlijke Financieel Assistent voorkomt dit. Uw gehele financiële huishouding en persoonlijke situatie is in beeld. Hierdoor kan beter en sneller advies worden gegeven. Verandert uw situatie dan hoeft u niet opnieuw alle informatie op tafel te leggen.

Onze service voorziet niet alleen in een hypotheek-, of verzekerings-advies. Zo denken we pro-actief met u mee met zaken als belastingaangifte, erfbelasting, schenkbelasting en toeslagen. Heeft u, of start u een onderneming dan kunnen wij u bovendien op heel veel andere terreinen ondersteuning bieden. Maak daarom vandaag nog een afspraak en kijk wat wij u voor u kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.