Verwachting hypotheekrente

De economen zijn het, zoals zo vaak, nou niet bepaald met elkaar eens. Volgens de een is de verwachting dat de kortere hypotheekrente zal stijgen en de langere hypotheekrente gelijk zal blijven, of licht zal stijgen. Anderen verwachten juist weer een daling op zowel de korte als de lange hypotheekrentetarieven. Koffiedik kijken of wetenschap? Zeg het maar! Uiteindelijk is het de marktwerking die telt. Het is altijd weer afwachten hoe dat de hypotheekverstrekkers reageren op de economische vooruitzichten en de concurrentiepositie die ze wensen in te nemen. Feit is dat op het moment van handelen de meest gunstige voorwaarden bekeken moeten worden en dit op zorgvuldige wijze in te passen in het profiel van de klant. En dat is waar wij in beeld komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.